U četvrtak, 24.svibnja, u Uredu načelnika općine Blato održano je prvo ovogodišnje primanje za dugogodišnje goste i njihove domaćine koje su ugostili načelnik Općine Blato Ante Šeparović i direktorica Turističke zajednice općine Blato Maja Šeparović te im uručili prigodne poklone i zahvalnice.

Bračni par Barbara i Wlodzimierz Czarnecki iz Poljske borave na Prižbi već 13 godina u obitelji Lenke Franulović, a njihova posebnost je što su oni gosti koji odabiru upravo razdoblje ranije predsezone i kasnije posezone kako bi u potpunosti uživali u svim blagodatima koje Prižba i naša destinacija nudi svojim posjetiteljima i izvan razdoblja glavne sezone.

Obavezno dolaze dva puta godišnje pa su tako ove godine u našu destinaciju stigli već krajem veljače. Nebrojeno su puta ovu uvalu i gostoljubljivost domaćina preporučili svojoj obitelji, prijateljima i kolegama, koji su potom i sami za vrijeme svog boravka potvrdili sve ono o čemu su im Barbara i Wlodzimierz kao pravi ambasadori hrvatskog turizma i promotori naše destinacije stalno govorili.

Prepoznatljivi ambijent uvale Prižbe, obližnje biciklističke i pješačke staze koje privlače sve zaljubljenike u aktivni odmor, a kojega i ovi gosti rado promiču, uz neizostavnu bogatu gastronomiju, ali i dugogodišnje gostoprimstvo i prijateljstvo sa njihovim domaćinima glavni su razlozi zašto su još uvijek toliko zaljubljeni u ovaj predivni dio našeg otoka.

Čestitamo našim dragim gostima i njihovim domaćinima obitelji Franulović te im želimo još puno lijepih i nezaboravnih trenutaka na Prižbi i u Blatu.