U petak, 7.srpnja, u Uredu načelnika općine Blato održano je primanje za dugogodišnje goste i njihove domaćine koje su ugostili načelnik Općine Blato Ante Šeparović i direktorica Turističke zajednice općine Blato Maja Šeparović.

Bračni par Kramar iz Poljske, Barbara i Wojciech, prvi put došli su u uvalu Karbuni prije 15 godina i od tada su stalni gosti kod obitelji Damira i Silve Bačić. Još pri svojem prvom dolasku, pronašli su sve ono što im je potrebno za idealan godišnji odmor, te kada tome pridodaju neizostavnu gostoljubivost i srdačnost svojih domaćina, jasno je zašto se uvijek rado vraćaju u obiteljski smještaj Damira Bačića u Karbunima i toplo ih preporučuju svojim prijateljima, kolegama i članovima obitelji.

Turistička zajednica općine Blato u svom radu posebnu pažnju pridaje dugogodišnjim gostima koji su ujedno pravi ambasadori hrvatskog turizma i promotori naše destinacije pa su ovom prilikom bračni par Kramar i njihovi domaćini dobili simbolične poklone i zahvalnice za dugogodišnju vjernost našoj destinaciji.

Čestitamo supružnicima Kramar i želimo im još puno lijepih i nezaboravnih trenutaka na našem otoku, a ovom prilikom još jednom podsjećamo sve naše drage iznajmljivače da je poziv za prijavu dugogodišnjih gostiju i dalje otvoren do kraja sezone 2017.godine u Turističkom uredu u Blatu.