Općina Blato bogata je ponudom agroturizma u kojima domaćini nude prirodnu hranu spravljenu na tradicionalan način i posluženu u autentičnom ambijentu. Vjerujemo kako ćete u ponudi pronaći nešto za sebe, a mi vam uz kratke opise i kontakt podatke navodimo i preporuku specijaliteta

MALA KAPJA – Putem iz Blata prema Korčuli, uz glavnu cestu veliko je imanje obitelji Tulić. Tradicionalno orijentirani poljoprivredi i stočarstvu vrlo rado će vam pokazati imanje i reći sve što vas zanima o uzgoju, pa se i sami možete okušati u hranjenju stoke. Na raspolaganju su i konji za jahanje. Ponuda je uglavnom mesna, domaći sušeni pršut, meso ispod peke, ražanj i naravno domaći kruh.
Preporuka: Janjetina na ražnju
Vlasnik:
Franko Tulić
Tel.: 020/ 851-833
Mob: 091/ 554 1011

PARADISO GRILL
Grill Paradiso nalazi se u romantičnom ambijentu u centru Prižbe. U ponudi se nalaze razni mesni i riblji specijaliteti s roštilja, a za potpuni doživljaj tu su jela pripremljena na tradicionalni dalmatinski način "ispod peke". Uz svako jelo poslužuju se prilozi od svježeg povrća iz domaćeg vrta, a svakako je za preporučiti svakodnevno svježe tople pogače.

PARADISO - WEB