Pozivaju se svi obrti i poduzeća s područja Općine Blato koji se bave gospodarskom djelatnošću i nude proizvode i usluge za uređenje i opremanje turističkih smještajnih kapaciteta te pripremanju objekata za turističku sezonu da se jave Turističkoj zajednici Općine Blato i uključe u projekt kao partneri projekta i to najkasnije do petka, 18. ožujka 2022.

Nakon iskaza interesa od strane partnera i popisivanja pogodnosti, karticu će moći preuzeti i koristiti svi registrirani iznajmljivači – nositelji Rješenja o odobrenju za pružanje ugostiteljskih usluga u domaćinstvu na području TZO Blato, a koji su evidentirani u sustavu eVisitor.

Cilj ovog projekta jest povezivanje lokalnih gospodarstvenika i privatnih iznajmljivača koji će rezultirati povećanjem potrošnje u našoj destinaciji.

S obzirom na osobiti značaj koji privatni smještaj ima na našem području te turističke rezultate dolazaka i noćenja koji ostvaruju, ovim načinom želimo zajednički doprinijeti povećanju kvalitete turističke ponude, ali i potaknuti lokalnu potrošnju.

Privatnim iznajmljivačima omogućilo bi se tako korištenje raznih pogodnosti i popusta na proizvode i usluge pri uređenju i opremanju smještajnih kapaciteta te pripremanju objekata za turističku sezonu kod gospodarskih partnera koji se prethodno uključe u projekt.

Potencijalni partneri projekta trebaju do 18.ožujka ispuniti prijavnicu u kojoj se opisuje vrsta pogodnosti/popust na proizvode i usluge kojim se planiraju uključiti u projekt.

Ispunjavanjem prijavnice partner se obvezuje sudjelovati u projektu tijekom trajanja ove aktivnosti ili do opoziva. Ispunjavanjem prijavnice partner daje suglasnost/privolu za obradu navedenih podataka u svrhu prijave i promocije projekta Kartica za iznajmljivače putem raznih kanala TZO Blato.

Popusti i pogodnosti koje partneri navedu mogu se mijenjati tijekom godine te je dovoljno samo poslati dopunu novih informacija putem navedenog maila. Ovaj projekt zamišljen je da bude trajnog karaktera, a svi oni partneri koji se žele naknadno priključiti apsolutno su dobrodošli, uz slanje ispunjene prijavnice prema navedenim uvjetima.

Ipak, kako bi se izrada kartica mogla uspješno realizirati, potrebno je u ovoj prvoj fazi prijave, odnosno do 18.ožujka 2022. imati ostvaren iskaz interesa od strane partnera.

Također, lista svih aktualnih ponuda, po završetku prijave, bit će objavljena i na web stranici Turističke zajednice općine Blato: http://www.tzo-blato.hr/

Ispunjenu prijavnicu potrebno je osobno predati u TZO Blato ili poslati na adresu elektroničke pošte: tzoblato2@gmail.com najkasnije do 18. ožujka 2022.

Prijavnica je valjana bez potpisa i pečata ukoliko se šalje elektroničkom poštom.

Preuzimanje:

docxPrijavnica
pdfPrijavnica