Kako bi olakšala pristup informacijama, TZO Blato kreirala je nove internetske stranice, koristeći sve one elemente kojima smo približili korisne sadržaje prvenstveno našim posjetiteljima ali i našim iznajmljivačima te svima onima koje interesira turistička ponuda Blata i otoka Korčule.

Naši iznajmljivači na linku B2B („Business to Business“) mogu pronaći sve informacije i novosti vezane za njihovo poslovanje gdje se pored Kutka za iznajmljivača, mogućnosti besplatne online prijave za njihove goste također mogu naći novosti i najave iz Turističkog ureda, statistički podaci kao i informacije o PPS klubu Korčula & Pelješac ili korisne informacije vezane za tekuće natječaje.

Pretraga smještajnih kapaciteta  sada je još modernija i prilagođenija trendovima tržišta.

Naši posjetitelji zasigurno će pronaći  i sve ono što ih zanima u člancima i sadržajima vezanim za kulturno-turističku ponudu Blata, servisnim i korisnim informacijama, koje su za sada dostupne na engleskom i njemačkom jeziku dok je cijela stranica prilagođena mobilnim telefonima i smart phone uređajima.

Na stranici je i video koji prikazuje ljepote Blata kao i popis događanja kroz godinu te interaktivna karta Blata i otoka Korčule, također prilagođena i za mobilne uređaje.

Također nas možete pratiti na i društvenim mrežama Facebook, Twitter i Google+, podijeliti vaše doživljaje destinacije s nama u vidu zapisa, fotografija ili kratkih videa, poslati e-razglednicu ili provjeriti recenzije na Trip Advisoru i još brojne druge mogućnosti.

Stoga Vas svakako pozivamo da pogledate i pratite naše nove stranice i provjerite sve novosti  koje smo pripremili za vas ili da se podsjetite koje sve sadržaje ovaj mediteranski gradić u srcu otoka Korčule nudi vama i vašim gostima.
www.tzo-blato.hr