Turistička zajednica općine Blato raspisuje natječaj za najljepši adventski izlog ili najatraktivnije uređenu površinu ispred poslovnog prostora u širem centru mjesta kako bi se još više potaknuo i naglasio adventski ugođaj u našoj destinaciji.

Na spomenuti natječaj se mogu javiti zakupci ili vlasnici poslovnih prostora iz šireg centra Blata koji su u funkciji i uz uvjet da prijavljeni izlozi ostaju uređeni i nakon izbora najboljih, odnosno do 06.siječnja 2020.godine.

Prijave su otvorene do 11.prosinca 2019/srijeda. Prijave se dostavljaju putem maila info@tzo-blato.hr ili osobnim dolaskom u Turistički ured.

Prijava treba sadržavati:
ime i prezime osobe koja prijavljuje izlog, kontakt telefon, točan naziv vlasnika ili zakupnika poslovnog prostora (ime tvrtke/obrta/udruge...) te točnu adresu na kojoj se nalazi prijavljeni objekt.

Po završetku prijave, službeni fotograf će obići sve prijavljene lokacije i nakon toga fotografije svih prijavljenih izloga biti će objavljeni putem FB stranice Visit Blato Korčula u izdvojenom albumu/galeriji kako bi građani svojim glasovima („like“) odabrali one najbolje.

Glasovanje putem FB stranice biti će moguće nakon objave ovih fotografija na FB stranici, odnosno po završetku prijava i obilaska službenog fotografa, a zaključno do 18.prosinca do 12:00 sati.

Blagdanskom izlogu sa najviše prikupljenih glasova pripada novčana nagrada u iznosu od 1,000.00 kn, drugoplasiranom novčana nagrada od 600.00 kn i trećeplasiranom novčana nagrada od 400.00 kn.

Smjernice za uređenje izloga:

  • Vidljivost s ulice/prometnice
  • Blagdanska tema i motivi
  • Usklađenost boja i stila
  • Tradicionalni motivi uređenja
  • Kreativnost i inovativnost
  • Osvijetljenje izloga noću
  • Ukupni vizualni dojam

 

pdfPRIJAVE ZA NAJLJEPŠI ADVENTSKI IZLOG U BLATU